Влюбени птици - Интерактивна картичка с добавена реалност

Арт. номер:

D002

5.00 лв. Добави
Наличност: На склад
Интерактивна картичка с добавена виртуална реалност "Влюбени птици"
iGreet картичката "Влюбени птици" е подходяща за подарък за влюбени. Картичката е изработена от висококачествена хартия и се предлага с плик с персонализиран дизайн.
Размери - 11 х 16 см

Картичките iGreet са създадени с добавена реалност, за да направят празника още по-вълнуващ. Стандартните статични картички, които всички сме получавали с повод или без, вече оживяват в ръцете ни и ни поднасят нов вид емоция, непозната до момента.

Специалното в картичките от ново поколение е това, че когато се сканират с мобилното приложение iGreet, илюстрациите върху хартията оживяват и се появява скрит видео поздрав.

Иновативната технология за добавена реалност кара картичките да оживеят пред очите ни в момента, в който ги сканираме с мобилен телефон. Достатъчно е да свалите мобилното приложение iGreet за Android или iOS. Приложението е напълно безплатно.

Картичките на iGreet са иновативен начин да изразите емоциите си и са чудесно допълнение към всеки букет, аранжировка или кошница с цветя.

На пръв поглед iGreet картичките по нищо не се отличават от традиционните, но когато бъдат гледани през екрана на смартфон или таблет, те имат способността да оживяват! Това става благодарение на мобилното приложение на iGreet и технологията за добавена реалност, която позволява към обекти от реалния свят да бъде добавяна компютърно-генерирана информация под формата на звук, видео, графика и др. При сканиране на картичката, илюстрациите върху хартията оживяват, а на екрана се появява скрит видео поздрав.

С iGreet приложението, което е безплатно и налично за Android и iOS, можете както да сканирате, така и да поръчвате картички с добавена реалност.

Основната цел на създателите на „оживяващите“ картички, от една страна, е да дадат на хората нов начин, по който да изразяват чувствата и емоциите си, а от друга – да представят тази непозната, но бързо развиваща се технология по един изключително достъпен начин, използвайки традиционен продукт като поздравителната картичка.

iGreet изработва дизайните на картичките си съвместно с български артисти и илюстратори и има стремежа да създаде, развие и подкрепи общност от талантливи млади дизайнери.

Автор на картичката: Денис Ангелов

Повече за интерактивните картички на iGreet, както и видео презентация ще откриете в нашия блог - ТУК