Доставка

Условия за доставка


*  Онлайн магазин Lilia.bg извършва безплатна доставка с лични куриери на всички онлайн поръчки на стойност над 20 лв., на територията на град София!

*  Доставки се извършват всеки ден от 10:00 часа до 21:00 часа, включително събота и неделя за София!. Можете да  посочите и примерен час, когато желаете да бъде извършена доставката и ние ще направим всичко възможно да го спазим.

За поръчки с доставка извън София, с посочен ден за доставка Понеделник, моля имайте предвид, че трябва да се направят най-късно в петък до 12:00 ч. за да можем да ги подготвим и пуснем, съобразявайки се с работното време на Еконт.

*  Поръчките трябва да бъдат заявени най - малко 3 часа преди часът за доставка, за да могат да бъдат изпълнени и доставени според желанието на клиента. Препоръчваме Ви да направите своята поръчка поне ден предварително, особено когато се касае за празнични дни. 

*  Гарантираме доставка на цветятя при условие, че имаме пълен и верен адрес и телефон на получателя. Ако получателят не е на адреса по време на доставката, цветята могат да бъдат оставени на съсед или колега (ако е работно място), за да бъдат предадени по - късно на получателя.  

*  Винаги посочвайте телефон на получателя, за да можем да се свържем с него (няма да развалим изненадата, ползваме телефона само в краен случай и/или при случай на проблем с доставката).

*  При некоректно попълнена информация за доставка или невалиден телефонен номер, което води до невъзможност на изпълнението й, поръчката е за сметка на клиента!!!

При направена поръчка за населено място извън гр. София, сайта ни автоматично ще добави 20 лв транспортни разходи, които ще се отразят в крайната сума за плащане.