Доставка

Условия за доставка


ВАЖНО!!!!! ДОСТАВКИТЕ НА 7 И 8 МАРТ НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ С ТОЧЕН ЧАС! ДОСТАВКИТЕ СА ПРЕДИ И СЛЕД ОБЯД В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ!!!! 

*  Онлайн магазин Lilia.bg извършва безплатна доставка с лични куриери на всички онлайн поръчки на стойност над 20 лв., на територията на град София!

*  Доставки се извършват всеки ден от 10:00 часа до 21:00 часа, включително събота и неделя за София!. Можете да  посочите и примерен час, когато желаете да бъде извършена доставката и ние ще направим всичко възможно да го спазим.

*  Поръчките трябва да бъдат заявени най-малко 4 часа преди часa за доставка, за да могат да бъдат изпълнени и доставени според желанието на клиента.
Препоръчваме Ви да направите своята поръчка поне ден предварително, особено когато се касае за празнични дни. 

* Поръчките, които следва да бъдат изпълнени с куриер извън рамките на гр. София трябва да бъдат заявени поне два дни предварително, преди датата за доставка. Поръчките могат да бъдат изпълнени според работния график на куриерска фирма Еконт спрямо официалното им работно време в делнични и празнични дни. СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ДОСТАВКИ В СТРАНАТА. 


*  Гарантираме доставка на цветятa при условие, че имаме пълен и верен адрес и телефон на получателя. Ако получателят не е на адреса по време на доставката, цветята могат да бъдат оставени на съсед или колега (ако е работно място), за да бъдат предадени по-късно на получателя.  

*  Винаги посочвайте телефон на получателя, за да можем да се свържем с него (няма да развалим изненадата, ползваме телефона само в краен случай и/или при случай на проблем с доставката).

*  При некоректно попълнена информация за доставка или невалиден телефонен номер, което води до невъзможност на изпълнението й, поръчката е за сметка на клиента!!!

* След приключване на поръчката, следва да получите потвърждение по телефона, в случай че това не се случи, моля да се свържете с нас на тел: 0899 950 458 

* При необходимост от допълнителна информация и съдействие, не се колебайте да ни потърсите : 
 тел.: 0899 950 458 | 02/ 943 40 06
 E-mail: magazinlilia@gmail.com 

 Facebook: https://www.facebook.com/lilia.yanko.sakuzov.18/