Темида бронз

Статуетка Темида - богиня на Правосъдието (Veronese)

Тази статуетка на древногръцката богиня на Правосъдието Темида от колекцията на Италианската фирма Veronese e уникална творба, която ще внесе стил и елегантност във Вашия дом.
Красивият дизайн на статуетката я превръща в едно истинко произведение на изкуството.

Добавете тази статуетка на древногръцката богиня на Правосъдието Темида към интериора в стаята, за да придаде изяществото и красотата в помещението.

Изискан подарък за специални хора и подходящ подарък за тези, които обичат легенди и приключения.

Размери: Височина 32см.
Материал: метал и полирезин
Код на продукта: WU146: Темида малка
Производител: Veronese (Italy)

Темида (други имена: Урания, Юстиция) е богиня на правосъдието, въплъщение на божествения ред, закон и обичай в древногръцката митология.
Изобразява се като жена с превръзка на очите, която държи везни в едната ръка, а понякога и меч в другата (или рог на изобилието).
Темида, като богиня на правосъдието, произлиза още от египтяните, за които била символ на истината и справедливостта, и които я изобразявали носеща меч с щраусово перо в косата.

В митологията Темида е позната като организатор на общите дейности на хората, в частност събранията.
Способността ѝ да вижда бъдещето я прави оракул в Делфи, което после я превръща в богиня на правосъдието.
Темида е титанида, дъщеря е на Уран и Гея.

Veronese (Italy) - Продуктите на Италианската фирма Veronese се разпространяват в повече от 30 държави и са известни с влаганите висококачествени материали при изработката на детайлни статуетки.
Продуктите на Veronese са символ на луксозни, оригинални и стойностни подаръци, които придават стилна декорацията и изисканост в интериора на дома или офиса.

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в онлайн Магазин за Цветя Лилия - http://lilia.bg сте на правилното място.
Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Подаръци