Статуетка на Свети Георги Победоносец

Статуетка на Свети Георги Победоносец

Тази статуетка на Свети Георги от колекцията на Италианската фирма Veronese e уникална творба, която ще внесе стил и елегантност във всеки дом.

Добавете тази статуетка на Свети Георги Победоносец към интериора в стаята, за да придаде изяществото и красотата в помещението.

Изискан подарък за специални хора и подходящ подарък за тези, които обичат и ценят изкуството.

Размери: Височина 29.50см.
Материал: метал и полирезин
Код на продукта: WU148: Свети Георги
Производител: Veronese (Italy)

Свети Георги Победоносец (275-281 - 23 април 303) е войник в Римската империя, който е почитан като мъченик за Христовата вяра.
Свети Георги е един от най-почитаните светци в Източноправославната църква. Обезсмъртен в мита за Свети Георги и ламята, той е покровител на България, Грузия, Канада, Каталония, Литва, Англия, Етиопия, Гърция, Черна гора, Португалия, Сърбия, градовете Фрайбург, Генуа, Истанбул, Любляна, Москва и Бейрут.

Veronese (Italy) - Продуктите на Италианската фирма Veronese се разпространяват в повече от 30 държави и са известни с влаганите висококачествени материали при изработката на детайлни статуетки и други луксозни подаръци.
Продуктите на Veronese са символ на луксозни, оригинални и стойностни подаръци, които придават стилна декорацията и изисканост в интериора на дома или офиса.

Трябва Ви стилен подарък, който е подходящ за всякакви събития – в онлайн Магазин за Цветя Лилия - http://lilia.bg сте на правилното място.
Информирайте се за богатия ни асортимент от продукти в категорията Подаръци