Озеленяване

Озеленяване

Магазини за цветя Лилия предлагат професионално озеленяване проектиране, ландшафт дизайн, поливни системи, изграждане и поддръжка на градини, дворове, паркове, заведения, офис сгради, градини пред офис сгради, затворени жилищни комплекси, ваканционни селища, хотели и хотелски комплекси, ресторанти, магазини и всякакви зелени площи.

Предлагаме също и уникалното по рода си вертикално озеленяване, както и изграждане на покривни градини. Можете да се доверите на нашия екип от професионалисти за Вашите интериорни и екстериорни проекти. Ние ще проектираме, изградим и поддържаме Вашата градина или зелени площи с внимателно подбрани качествени материали и професионална техника.

Можете да разчитате на оригинални идеи, индивидуални предложения и перфектно изпълнение при спазване на всички изисквания и срокове. Предлагаме Ви професионална реализация на всяка Ваша идея, в унисон с най - новите тенденции в областта.

Качествена поддръжка на изградени зелени площи с адекватна намеса на отлични специалисти. Готови сме да удовлетворим желанията и да задоволим нуждите и на най-претенциозните клиенти.