Общи условия

Моля, прочетете внимателно следните условия, тъй като те представляват съответните ни права и задължения.
Ако Вие, като потребител, не сте съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, Вие имате право да се въздържите от ползването му.


Моля, прочетете внимателно следните условия, тъй като те представляват съответните ни права и задължения.
Ако Вие, като потребител, не сте съгласен с едно или повече от правилата за ползване на този сайт, Вие имате право да се въздържите от ползването му.

* Онлайн магазин за цветя lilia.bg има правото да променя информацията, елементите, данните, услугите и други материали в уеб-страницата по всяко време, без известяване.

* Всички изполвани имена, снимки, знаци и символи на продукти публикувани в lilia.bg са търговски марки или са защитени от авторското право. Неоторизираното сваляне на изображения и информация от този сайт и използването им за комерсиални цели ще се счита за нарушение на авторското право.

* При некоректно попълнена информация за доставка или невалиден телефонен номер, което води до невъзможност на изпълнението и, поръчката е за сметка на клиента.

* Уверяваме Ви, че използваме доброволно предоставената ни от Вас информация и лични данни, единствено за осъществяването на поръчката Ви коректно. Не използваме  информацията за други цели и не я предоставяме на трети страни.

ПОРЪЧКА

* Можете да направите поръчка като изберете продукти от страницата и ги добавите в кошницата. lilia.bg е онлайн магазин за цветя и поръчката на всеки друг продукт от сайта е обвързана с поръчката на цветя. Регистрирайте се (или влезте с потребителското си име и парола, ако сте вече регистриран клиент) или направете своята поръчка без да се регистрирате в сайта ни. Въведете всички данни за контакт и ги проверете, за да се уверите, че всички данни са верни.

В полето "Коментар", може да запишете текст към картичката(ако сте поръчали такава) или друго специфично Ваше желание и ние ще направим всичко възможно да го удовлетворим.
След успешно извършена поръчка, ще потвърдим вашата покупка чрез телефонно обаждане.

ВАЖНО! lilia.bg е онлайн магазин за цветя и поръчката на всеки друг продукт от сайта е обвързана с поръчката на цветя.


ВАЖНО!
В момента на поръчката Ви е възможно някои от цветята, картичката или съда да не са налични.
В този случай заменяме цветята, картичката или съда с подобни по визия и цена, така че да запазим цялостния вид и стойност на крайният продукт.

ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите, направената от Вас поръчка, по някой от следните методи:

*  EasyPay

Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи, с над 2000 каси в България. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите тук

- Ако желаете да платите в брой, си запишете кода за плащане и отидете в някоя от касите на Easypay в страната. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay към интернет търговец и представете 10-цифрения код, който е уникален за конкретната поръчка. Този код се генерира от системата на Easypay и се визуализира на последната стъпка от вашата on-line поръчка.В случай, че служителят на гишето на Easypay не знае как точно да обработи плащането ви, моля кажете му следното:

Да отиде на меню "Други Операции".
След това на меню "Плащане към е-търговец".
Да въведе Вашият 10-цифрен код в полето "Номер на фактура/Код за плащане".

- Ако желаете да платите чрез банкомат, поставете картата си в банкомата, изберете менюто „Други услуги”, а след това менюто „B-pay”. Въведете код на търговеца: 60000, след което въведете 10-цифрения Ви код за плащане. Пълен и актуален списък на банкомати с активирана услуга B-pay можете да намерите тук

* ePay

   - ePay.bg е българска система за електронни плащания, която поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка. След потвърждението на поръчката ще бъдете препратени на сайта ePay.bg, където може да извършите плащане по нея в защитен режим. Сигурността на плащанията се гарантира от www.epay.bg. В зависимост от нивото потребител в epay.bg може да имате определен лимит на транзакциите. За повече информация, кликнете тук.

Вие може да направите директно плащане с Вашата дебитна/кредитна карта. Единствено е необходимо да попълните вярно данните от Вашата банкова карта, в указаните за това полета, при извършване на плащането. Ако Вашата карта е с активирана 3D верификация, ще бъде необходимо да въведете данните за допълнителна идентификация, с цел потвърждаване на плащането.
Валутата, в която е издадена вашата карта, е без значение за извършването на онлайн транзакции. 

За транзакции с кредитни карти не се удържат такси от нас. За удържани такси по направеното плащане, моля свържете се с Вашата обслужваща банка.


* Банков превод

   - След като изберете желаният от Вас продукт и потвърдите поръчката, може да платите стойността й като направите банков превод в полза на:

Наименование: СИЛВЪР БЕТ
Банка: Юробанк България АД
Получател: СИЛВЪР БЕТ EООД
Регистрация по ЗДДС: BG200382670
Булстат: 200382670
Адрес: БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. Джеймс Баучeр, 20
Банкова сметка/IBAN: 
IBAN    BG 84 BPBI 79421020466801
Банков код/BIC : BPBIBGSF


Основание за плащането: Поръчка №……. (номерът на поръчката)

След като направите банковия превод, моля да изпратите копие от документа на e-mail: magazin_lilia@mail.bg

* При доставка

  - Може да платите в брой, направената от Вас поръчка, директно на куриера, при доставката на избраният продукт. За потвърждение на поръчката ще Ви се обадим по телефона и едва тогава тя ще бъде изпълнена. 


ДОСТАВКА

Онлайн магазин за цветя lilia.bg изпълнява поръчки на територията на България!
Доставките се изпълняват от лични куриери на магазина за София и утвърдени куриерски фирми, за останалата част от страната, което Ви гарантира точност, коректност и перфектно качество на доставения продукт.

*  Онлайн магазин lilia.bg извършва безплатна доставка само на поръчки направени онлайн и на стойност над 20 лв., на територията на град София!

*  За поръчки на стойност под 20 лв., цената за доставката в рамките на гр. София е 10 лв. , и се извършва с личен куриер на Цветарски магазини Лилия.

* При направена поръчка за населено място извън гр. София, сайта ни автоматично ще добави 20 лв транспортни разходи, които ще се отразят в крайната сума за плащане.

* За поръчки с доставка извън София, с посочен ден за доставка Понеделник, моля имайте предвид, че трябва да се направят най-късно в петък до 12:00 ч. за да можем да ги подготвим и пуснем, съобразявайки се с работното време на Еконт.

*  Доставки се извършват всеки ден от 10:00 часа до 21:00 часа, включително събота и неделя! Можете да  посочите и примерен час, когато желаете да бъде извършена доставката и ние ще направим всичко възможно да го спазим.

*  Поръчките трябва да бъдат заявени най - малко 3 часа преди часът за доставка, за да могат да бъдат изпълнени и доставени според желанието на клиента. Препоръчваме Ви да направите своята поръчка поне ден предварително, особено когато се касае за празнични дни. 

*  Гарантираме доставка на цветятя при условие, че имаме пълен и верен адрес и телефон на получателя. Ако получателят не е на адреса по време на доставката, цветята могат да бъдат оставени на съсед или колега (ако е работно място), за да бъдат предадени по - късно на получателя.  

*  Винаги посочвайте телефон на получателя, за да можем да се свържем с него (няма да развалим изненадата, ползваме телефона само в краен случай и/или при случай на проблем с доставката).

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

* Политика за защита на личните данни

  - Ние защитаваме личните данни на нашите клиенти и третираме по същия начин потребителите на тази Интернет страница. Настоящата политика обяснява по какъв начин се обработва информацията за посетителите на сайта. Ако сте или станете потребител на нашия магазин, можем да използваме ваши лични данни и за допълнителни цели, свързани единствено с Вашето по-качествено обслужване.
 
* Важно

  - Като използвате този сайт, Вие се съгласявате всички лични данни, които ни предоставите, да бъдат обработвани за изброените по-долу цели.
 
* Нормативна основа
  
Нашият магазин стриктно спазва Закона за защита на личните данни на Република България.
 
* Вашите лични данни

  - Сайтът Ви дава възможност да ни предоставите ограничена информация за това, как да се свържем с вас. Тази информация се съхранява в нашата база данни, за да можем да отговорим на Ваше евентуално запитване или да ви изпратим закупените стоки на посочен от Вас адрес.
При извършване на разплащания с банкови карти, нашата компания не съхранява данните на използваните от Вас банкови карти като номера, кодове за сигурност, пароли за идентификация и др.
 
* Разкриване на Вашите лични данни

  - Вашите лични данни няма да бъдат разкривани на трети лица, освен за доставка на закупен от Вас продукт.
Ние не разкриваме лична информация на други фирми или свързани/дъщерни компании, както и на бизнес партньори. Може да Ви информираме (чрез електронна поща, телефон, текстово съобщение, поща или по друг начин) за продукти и услуги (включително такива на други фирми и организации), за които считаме, че ще представляват интерес за Вас.
 
 
* Достъп до Вашите лични данни

  - При получаване на писмена молба от Ваша страна, можем да разкрием Вашите лични данни, които съхраняваме, както и да поправим или заличим тези данни.

* Приложимо право

  - Настоящата политика е част от Условията за ползване на този сайт и като такава следва да бъде прилагана и тълкувана в съответствие със законите на Република България.

ВАЖНО! Следните условия се отнасят само за плащания с кредитна/дебитна карта:

* Условия за отказ на извършена поръчка:
 - Вие имате възможност да откажете, направената от Вас поръчка, минимум 24 часа преди часът за доставка. Съответно това не важи за поръчки, направени в самия ден на доставката, които се считат за експресни. Ако поръчката е отменена по-малко от 24 часа преди часът за доставка, дължите неустойка в размер на 10% от стойността на поръчката. При възникване на ситуация на отказване на поръчка, Вие трябва да го направите чрез телефонно обаждане или имейл.

* Условия за връщане на закупена стока:
 - Онлайн магазин за цветя lilia.bg Ви гарантира, че поръчаните от Вас продукти изглеждат точно така, както са показани на изображенията. Доставките за град София се изпълняват от лични куриери на магазина, което Ви гарантира точност, коректност и перфектно качество на доставения продукт. Поради тези причини не предлагаме връщане на вече закупен продукт.

*  Условия за възстановяване на заплатени от картодържателя суми:
 - Ако заявената от Вас поръчка е отказана минимум 24 часа преди часът за доставка, ние ще Ви възстановим напълно сумата на поръчката. Ако се откажете от поръчката си по - малко от 24 часа преди часът за доставка, дължите неустойка в размер на 10% от стойността на поръчката. Сумата ще бъде възстановена по банков път, след получаване на потвърждение от клиента (имейл, телефон), в рамките на 5 работни дни, по банкова сметка, предоставена от клиента, посредством имейл.

* Условия на замяна на поръчана стока/услуга:
 - Поради естеството на основните предлагани продукти от онлайн магазин за цветя lilia.bg е възможно да се наложи замяната на някои от видовете цветя, според наличните за сезона. При възникване на подобна ситуация, ние обезателно ще се свържем с Вас по телефона, за да уточним подробностите и възможностите за изработка на Вашата поръчка. Ако не сте удовлетворени от това, което можем да Ви предложим като алтернатива, ще Ви възстановим пълния размер на заплатената от Вас сума. Сумата ще бъде възстановена по банков път, след получаване на потвърждение от клиента (имейл, телефон), в рамките на 5 работни дни, по банкова сметка, предоставена от клиента, посредством имейл.