Разплащане

Начини на плащане

*  EasyPay

Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи, с над 2000 каси в България. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите тук

- Ако желаете да платите в брой, си запишете кода за плащане и отидете в някоя от касите на Easypay в страната. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay към интернет търговец и представете 10-цифрения код, който е уникален за конкретната поръчка. Този код се генерира от системата на Easypay и се визуализира на последната стъпка от вашата on-line поръчка.В случай, че служителят на гишето на Easypay не знае как точно да обработи плащането ви, моля кажете му следното:

Да отиде на меню "Други Операции".
След това на меню "Плащане към е-търговец".
Да въведе Вашият 10-цифрен код в полето "Номер на фактура/Код за плащане".

- Ако желаете да платите чрез банкомат, поставете картата си в банкомата, изберете менюто „Други услуги”, а след това менюто „B-pay”. Въведете код на търговеца: 60000, след което въведете 10-цифрения Ви код за плащане. Пълен и актуален списък на банкомати с активирана услуга B-pay можете да намерите тук

* ePay

   - ePay.bg е българска система за електронни плащания, която поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка. След потвърждението на поръчката ще бъдете препратени на сайта ePay.bg, където може да извършите плащане по нея в защитен режим. Сигурността на плащанията се гарантира от www.epay.bg. В зависимост от нивото потребител в epay.bg може да имате определен лимит на транзакциите. За повече информация, кликнете тук.

Вие може да направите директно плащане с Вашата дебитна/кредитна карта. Единствено е необходимо да попълните вярно данните от Вашата банкова карта, в указаните за това полета, при извършване на плащането. Ако Вашата карта е с активирана 3D верификация, ще бъде необходимо да въведете данните за допълнителна идентификация, с цел потвърждаване на плащането.
Валутата, в която е издадена вашата карта, е без значение за извършването на онлайн транзакции. 

За транзакции с кредитни карти не се удържат такси от нас. За удържани такси по направеното плащане, моля свържете се с Вашата обслужваща банка.

* PayPal

  - Онлайн плащане чрез PayPal акаунт:
PayPal.com е международна система за електронни плащания.
Поддържа всички видове кредитни карти, както и дебитни карти Visa Electron, които поддържат електронни плащания.
Бърз и сигурен начин за плащане. Всички транзакции се обработват и гарантират от PAYPAL.

След направена поръчка, с избор за плащане "PayPal", системата ще Ви препрати към страницата на PayPal за да извършите онлайн плащане с Вашия акаунт в системата на PayPal.
Повече за начините за плащане и услугите на PayPal може да научите на официалният сайт на PayPal.

Обърнете внимание, че за да ползвате този начин на плащане, е необходимо да имате акаунт в PayPal, както и добавена и потвърдена банкова карта.
Ако нямате е необходимо да си създадете такъв в сайта на PayPal или да разгледате другите ни начини на плащане.
Регистрацията в PayPal позволява да използвате регистрираните в системата карти за плащане в много световно известни интернет сайтове.
Имате възможност за извършване, отказване или отлагане на плащането. 

Важно!
При онлайн плащане с PayPal валутата на плащане е евро.
Крайната сума за клиента се увеличава с 4% с цел покриване на таксите наложени от PayPal за извършване на трансфера.
Сумата за плащане е еквивалентна на тази в левове cпpямo централен курс на БНБ.
Плащането е в полза на magazinlilia@gmail.com.
Плащанията се обработват в реално време.
При потвърждение, че плащането е успешно, започваме да изпълняваме Вашата поръчка.

C РауРаl мoжeтe дa пpaвитe paзплaщaния пpeз coбcтвeн РауРаl пpoфил, ĸaĸтo и диpeĸтнo пpeз ĸpeдитнa или дeбитнa ĸapтa.
Bъвeдoxмe тoзи нaчин нa плaщaнe ocнoвнo зapaди пoтpeбитeлитe, ĸoитo вeчe имaт cмeтĸa в РауРаl или пpeдпoчитaт тaзи cиcтeмa зa зaплaщaнe c чyждecтpaнни ĸpeдитни ĸapти.

Baжнo e дa знaeтe, чe пpи paзплaщaнe пpeз РауРаl cyмaтa нa пopъчĸaтa ce пpeвaлyтиpa в eвpo и ниe нямaмe ĸoнтpoл въpxy цeлия пpoцec пo пpeвaлyтиpaнe.
Tъй ĸaтo cтaндapтният вaлyтeн ĸypc нa РауРаl e виcoĸ, oт нaшa cтpaнa ĸъм РауРаl ce пoдaвa инфopмaция в eвpo cпpямo фиĸcингa нa БHБ.
Aĸo oбaчe изпoлзвaтe ĸapтa в лeвa зa плaщaнe пpeз РауРаl, щe бъдe извъpшeнo втopo пpeвaлyтиpaнe oбpaтнo oт eвpo в лeвa, ĸoeтo пoлзвa ĸypca нa РауРаl.
Ha пpaĸтиĸa, тoвa мoжe дa дoвeдe дo ocĸъпявaнe oт няĸoлĸo лeвa, в зaвиcимocт oт paзмepa нa пopъчĸaтa.
Eтo зaщo пpeпopъчвaмe изпoлзвaнeтo нa РауРаl зa cмeтĸи в чyждecтpaннa вaлyтa - зa дeбитни и ĸpeдитни ĸapти в лeвa пpeпopъчвaмe да изберете плащане "С карта чрез Epay.bg"* Банков превод

   - След като изберете желаният от Вас продукт и потвърдите поръчката, може да платите стойността й като направите банков превод в полза на:

"Милениум - 2" ООД

Банка: Първа Инвестиционна Банка
Получател: Милениум - 2 ООД
Адрес: София 1164, ул. Златовръх № 37
Банкова сметка/IBAN: BG28FINV915010BGN09MWW
Банков код/BIC : FINVBGSF
Основание за плащането: Поръчка №……. (номерът на поръчката)

След като направите банковия превод, моля да изпратите копие от документа на e-mail: magazin_lilia@mail.bg

* При доставка

  - Може да платите в брой, направената от Вас поръчка, директно на куриера, при доставката на избраният продукт. За потвърждение на поръчката ще Ви се обадим по телефона и едва тогава тя ще бъде изпълнена.