Разплащане

Начини на плащане*  EasyPay

Можете да платите в брой на касите на Easypay (Изипей АД) в цялата страна. Easypay e национална система за парични преводи, с над 2000 каси в България. Пълен и актуален списък с всички каси на Easypay можете да намерите тук

- Ако желаете да платите в брой, си запишете кода за плащане и отидете в някоя от касите на Easypay в страната. Кажете, че желаете да направите плащане чрез Easypay към интернет търговец и представете 10-цифрения код, който е уникален за конкретната поръчка. Този код се генерира от системата на Easypay и се визуализира на последната стъпка от вашата on-line поръчка.В случай, че служителят на гишето на Easypay не знае как точно да обработи плащането ви, моля кажете му следното:

Да отиде на меню "Други Операции".
След това на меню "Плащане към е-търговец".
Да въведе Вашият 10-цифрен код в полето "Номер на фактура/Код за плащане".

- Ако желаете да платите чрез банкомат, поставете картата си в банкомата, изберете менюто „Други услуги”, а след това менюто „B-pay”. Въведете код на търговеца: 60000, след което въведете 10-цифрения Ви код за плащане. Пълен и актуален списък на банкомати с активирана услуга B-pay можете да намерите тук

* ePay

   - ePay.bg е българска система за електронни плащания, която поддържа всички видове дебитни и кредитни карти. Ако имате кредитна карта (или дебитна, поддържаща електронни плащания), можете да платите с нея директно, без да се налага да имате регистрация в ePay.bg. Ако имате обикновена дебитна карта, която е добавена и потвърдена в акаунта Ви в ePay.bg, можете лесно да платите чрез нея. Можете да платите и от вътрешна ePay.bg микросметка. След потвърждението на поръчката ще бъдете препратени на сайта ePay.bg, където може да извършите плащане по нея в защитен режим. Сигурността на плащанията се гарантира от www.epay.bg. В зависимост от нивото потребител в epay.bg може да имате определен лимит на транзакциите. За повече информация, кликнете тук.

* Плащане с карта Вие може да направите директно плащане с Вашата дебитна/кредитна карта. Единствено е необходимо да попълните вярно данните от Вашата банкова карта, в указаните за това полета, при извършване на плащането. Ако Вашата карта е с активирана 3D верификация, ще бъде необходимо да въведете данните за допълнителна идентификация, с цел потвърждаване на плащането.
Валутата, в която е издадена вашата карта, е без значение за извършването на онлайн транзакции. 

За транзакции с кредитни карти не се удържат такси от нас. За удържани такси по направеното плащане, моля свържете се с Вашата обслужваща банка.


* Банков превод

   - След като изберете желаният от Вас продукт и потвърдите поръчката, може да платите стойността й като направите банков превод в полза на:

Наименование: СИЛВЪР БЕТ ЕООД
Банка: Юробанк България АД
Получател: СИЛВЪР БЕТ EООД
Регистрация по ЗДДС: BG200382670
Булстат: 200382670
Адрес: БЪЛГАРИЯ, гр. София, бул. Джеймс Баучeр, 20
Банкова сметка/IBAN: 
IBAN    BG 84 BPBI 79421020466801
Банков код/BIC : BPBIBGSF

Основание за плащането: Поръчка №……. (номерът на поръчката)

След като направите банковия превод, моля да изпратите копие от документа на e-mail: 
liliabgonline@gmail.com

* При доставка

  - Може да платите в брой, направената от Вас поръчка, директно на куриера, при доставката на избраният продукт. За потвърждение на поръчката ще Ви се обадим по телефона и едва тогава тя ще бъде изпълнена.