Луксозна ароматна свещ Carrière Frères Смокиня

Луксозна, френска, бутикова, подаръчна, ароматна свещ с наситен, екзотичен дъх на смокиня от Carrière Frères 1884. Свеж плодов аромат, с който ще забравите за стреса и ще тонизира всичките Ви сетива.
Потопете се в една екзотична атмосфера с уникалните аромати на луксозните френски свещи от Carrière Frères.

Размери: Височина - 9 см, Диаметър - 7 см, Тегло - 185 гр.

Carrière Frères - Luxury Candles - произвежда едни от най-качествените и луксозни ароматни свещи, които вече може да намерите в Магазини за цветя Лилия.

Френска компания, с дългогодишни традиции в производството на ароматни свещи, основана през 1884 година.

СМОКИНОВО ДЪРВО
ФИКУС КАРИКА
Смокинята от семейство Moraceae расте в средиземноморския басейн, където е култивирана дълги години. Във Франция смокините се събират за първи път при Луи XIV. Ла Кюнтине, кралската градинарка, посадила над седемстотин смокини от различни сортове в градините на Версай, за да задоволи кралските вкусове. Листата на смокинята отделят изящна и благотворна пара.

Как да поддържате свещта си:
- Никога не оставяйте запалена свещ без наблюдение и не оставяйте да гори за повече от 2 часа.
- Винаги поддържайте свещта да гори, докато цялата повърхност се втечни, и оставяйте да се втвърди преди повторно палене.
- Поддържайте фитила подрязан до 1.5 см, за да се избегнете излишен дим. Внимателно центрирайте фитила преди восъкът да е изстинал напълно.
- Винаги предпазвайте повърхността, върху която е свещта.
- Не палете свещта ако е останал под 1 см восък в съда. Дъното се нагрява и може да стопи повърхността върху, която е свещта.

Онлайн поръчка и експресна, безплатна доставка за София на луксозни, силно ароматни, френски, бутикови, подаръчни свещи от Магазини за цветя Лилия - Ние доставяме емоция!