Луксозна ароматна свещ Carrière Frères Черен чай


72.00 лв.

Добави Изчерпан

Описание

Изключително луксозна, френска, ароматна свещ с наситен дъх на черен чай от Carrière Frères 1884 – Топъл и приятен аромат, който освежава, тонизира и стимулира всички сетива.
Потопете се в една екзотична атмосфера с уникалните аромати на луксозните френски свещи от Carrière Frères.

Размери: Височина - 9 см, Диаметър - 7 см, Тегло - 185 гр.

Carrière Frères - Luxury Candles - произвежда едни от най-качествените и луксозни ароматни свещи, които вече може да намерите в Магазини за цветя Лилия.

Френска компания, с дългогодишни традиции в производството на ароматни свещи, основана през 1884 година.

Аромата е извлечен от най-добрата реколта черен чай и са подбрани специално, най-силно ароматните листа. Черният чай е известен със своите стимулиращи и тонизиращи свойства. Листата се окисляват и се превръщат в уникална есенция, процес, изобретен от британците през XIX век.

Как да поддържате свещта си:
- Никога не оставяйте запалена свещ без наблюдение и не оставяйте да гори за повече от 2 часа.
- Винаги поддържайте свещта да гори, докато цялата повърхност се втечни, и оставяйте да се втвърди преди повторно палене.
- Поддържайте фитила подрязан до 1.5 см, за да се избегнете излишен дим. Внимателно центрирайте фитила преди восъкът да е изстинал напълно.
- Винаги предпазвайте повърхността, върху която е свещта.
- Не палете свещта ако е останал под 1 см восък в съда. Дъното се нагрява и може да стопи повърхността върху, която е свещта.

Онлайн поръчка и експресна, безплатна доставка за София на луксозни, силно ароматни,  френски, бутикови, подаръчни свещи от Магазини за цветя Лилия - Ние доставяме емоция!

Продукти

Меню