Луксозна ароматна свещ Carrière Frères Абанос

Луксозна, френска, бутикова, подаръчна, ароматна свещ с наситен, екзотичен дъх на абанос от Carrière Frères 1884.
Потопете се в една екзотична атмосфера с уникалните аромати на луксозните френски свещи от Carrière Frères.

Размери: Височина - 9 см, Диаметър - 7 см, Тегло - 185 гр.

Carrière Frères - Luxury Candles - произвежда едни от най-качествените и луксозни ароматни свещи, които вече може да намерите в Магазини за цветя Лилия.

Френска компания, с дългогодишни традиции в производството на ароматни свещи, основана през 1884 година.

Абанос е името, дадено на тъмнокафявата, понякога черна, тъкан, наречена "тюрмен", намерена под кората на дърветата Ebenaceae. Отличава се със своята здравина и плътност. Абаносът се използва за изработване на луксозни мебели и изискани музикални инструменти. Абаносовите дървета се намират в тропическите райони на Стария свят и често се използват в ароматната индустрия заради очарователната миризма, която се издига от пепелта им.

Как да поддържате свещта си:
- Никога не оставяйте запалена свещ без наблюдение и не оставяйте да гори за повече от 2 часа.
- Винаги поддържайте свещта да гори, докато цялата повърхност се втечни, и оставяйте да се втвърди преди повторно палене.
- Поддържайте фитила подрязан до 1.5 см, за да се избегнете излишен дим. Внимателно центрирайте фитила преди восъкът да е изстинал напълно.
- Винаги предпазвайте повърхността, върху която е свещта.
- Не палете свещта ако е останал под 1 см восък в съда. Дъното се нагрява и може да стопи повърхността върху, която е свещта.

Онлайн поръчка и експресна, безплатна доставка за София на луксозни, силно ароматни, френски, бутикови, подаръчни свещи от Магазини за цветя Лилия - Ние доставяме емоция!