Луксозен купол със седем вечни рози и авторска табелка с послание от „Малкият принц”

Луксозен купол със седем вечни рози и авторска табелка с послание от „Малкият принц”

Потопете се в магията на Красавицата и Звяра и Малкият принц с уникалните естествени, живи, неувяхващи, вечни рози в стъкленици от Магазини за цветя Лилия.
С нас приказките оживяват.

Три изключително пленителни, естествени, вечни, червени, неувяхващи рози с дръжка в стилно декорирана, луксозна стъкленица с дървена основа.
Прозрачният стъклен купол запазва розата от прах, влага и неблагоприятни условия и позволява свободно да им се любувате. Уникален и оригинален подарък за 8ми март или Свети Валентин. Подарете роза, която няма нужда от поливане и не увяхва с времето. Подарете емоция, която остава. Безплатна доставка за София.

Има възможност да заменим розите с друг цвят наличен в момента.
Посочете предпочитанията си в полето Коментар на поръчката си.

Изразете емоциите и чувствата си със страхотните предложения от Цветарски магазини Лилия - Онлайн поръчка и експресна, безплатна доставка на вечни рози, рози в кутия, цветя и букети в София.

Продуктът може да бъде изработен по предварителна заявка! 

ВАЖНО!
В случай, че желаете картичка с поздрав - изберете от категория "Картички" и добавете в поръчката си картичка.
В полето "Коментар" на Вашата поръчка впишете посланието и повода.

Ако имате нужда от цветя за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, концерт, официална вечеря или просто да зарадвате близък - доверете се на флористи и аранжори с дългогодишен опит - ние от Магазини за цветя Лилия ще Ви помогнем в избора и ще откликнем на нуждите Ви с висок професионализъм, внимание към детайла и гъвкави предложения.