Картичка за рожден ден - Пеещи свещички

Арт. номер:

HB004

5.00 лв. Добави
Наличност: На склад
iGreet картичката "Пеещи свещички" е подходяща за рожден ден.
Размери: 11 х 16 см.
Картичката е изработена от висококачествена хартия и се предлага с плик с персонализиран дизайн.

Картичките iGreet са създадени с добавена реалност, за да направят празника още по-вълнуващ. Стандартните статични картички, които всички сме получавали с повод или без, вече оживяват в ръцете ни и ни поднасят нов вид емоция, непозната до момента.

Специалното в картичките от ново поколение е това, че когато се сканират с мобилното приложение iGreet, илюстрациите върху хартията оживяват и се появява скрит видео поздрав.

Иновативната технология за добавена реалност кара картичките да оживеят пред очите ни в момента, в който ги сканираме с мобилен телефон. Достатъчно е да свалите мобилното приложение iGreet за Android или iOS. Приложението е напълно безплатно.

Как да видите поздрава в iGreet картичката? Отворете приложението, кликнете върху бутона за сканиране и фокусирайте върху предната част на картичката. Гледайте и се забавлявайте!

Поздравителните картички продължават да бъдат част от подаръците, поднесени за приятни поводи. И докато технологиите се развиват, то хартиените поздравления остават непроменени, но все по-търсени. 
iGreet разработва картички от ново поколения, внедрявайки т. нар. технология добавена реалност. Поздравленията "оживяват" пред очите на празнуващите, ако бъдат гледани през екрана на мобилно устройство и могат да зарадват близък човек от всяка част по света.
На пръв поглед поздравителните картички на iGreet изглеждат като всички други, но зад тях се крие нещо повече - раздвижено послание, личен видеоклип и аудиоефекти. Технологията добавена реалност позволява към реални обекти да бъдат добавяни виртуални изображения.