Картичка iGreet - Обичам те повече от снега

Арт. номер:

M001

5.00 лв. Добави
Наличност: На склад
Интерактивна картичка с добавена виртуална реалност "Обичам те повече от снега"
Картичките на iGreet са иновативен начин да изразите емоциите си и са чудесно допълнение към всеки букет, аранжировка или кошница с цветя.

Красивата картичка е чудесен начин да поздравите своите близки и е перфектното допълнение към всеки подарък. А сега си представете, че картичката, която сте избрали за любим човек, оживее пред очите му. Това става благодарение на интерактивно проложение на смартфона, което превръща лицето на картичката в мултимедиен поздрав.
Тези картички са създадени с добавена реалност, за да направят Вашите празници още по-вълнуващи и незабравими. В ерата, когато смартфоните са най-верните помощници в ежедневието ни, създателите на iGreet са се постарали да ни поднесат една нова и непозната до момента емоция, комбинирайки класическата хартиена картичка с модерните технологии.

Специалното при iGreet картичките е, че когато ги сканираш със своя мобилен телефон, илюстрациите върху хартията оживяват и се появява скрит видео поздрав.

Всичко, от което се нуждаете, е да изтеглите на своя смартфон напълно безплатното приложение iGreet за Android или iOS.

Искате да видите поздрава от iGreet картичката? Отворете приложението на своя мобилен телефон, натиснете бутона за сканиране и фокусирайте върху илюстрациите. Гледайте и се забавлявайте!

Картичката е нарисувана от Магдалина Дианова

Повече за интерактивните картички на iGreet, както и видео презентация ще откриете в нашия блог - ТУК