Flower shop Lilia 2
Flower shop Lilia 4
Flower shop Lilia 3
Flower shop Lilia

Доставка на Цветя-Букети-Вечни рози и Рози в стъкленица София

Най-новото

Valentine`s Day

69.00 лв.

Розова фантазия

58.00 лв.
Добре дошли в Онлайн Магазин за Цветя Лилия!
Бърза и лесна поръчка с експресна, безплатна доставка на свежи цветя, рози в стъкленици, цветни аранжировки, вечни рози, кутии с рози, коледна украса, кошници с цветя, букети, коледни кошници, луксозни свещи и цветя в кутия за София.
При нас не поръчвате просто цветя, ние доставяме Вашите емоции!
Тук ще откриете отлично, професионално отношение, бърза доставка на пролетни, летни, есенни, зимни букети, великденски и пролетни аранжировки, както и тематични аранжировки за Великден, Хелоуин, Коледа, Св. Валентин и 8ми март. Предлагаме голям избор от цветя за сватба, булчински букети, коледна украса и различни декорации от цветя, изработени с изключително внимание към детайла.

В Магазини за цветя Лилия ще намерите богати и разнообразни цветни решения, както и: уникални букети с винаги свежи цветя, стайни и градински растения, бонсаи, различни по размер, вид и цвят орхидеи, вечни, естествени, неувяхващи рози, траурни венци, специални аранжировки по поръчка и букви от цветя, цветя в кошница, кутии с цветя, рози в стъкленица, бутикови ароматни свещи, табакери и различни аксесоари и подаръци, поздравителни и коледни кошници. Можем да предложим аранжировки за Хелоуин, Великден, Коледа, Гергьовден, Лазаровден, Цветница, 24-ти май, Абитуриентски Бал ,Свети Валентин, 8ми март или за сватба, саксийни растения, булчински букети, бутониери, букети и украси за имен ден, рожден ден или друг празничен повод, сватбени украси и декорации, сувенири, картички и подаръци и букети за мъже, опаковане на подаръци и всякакви продукти и услуги, които ще направят избора и пазаруването Ви по-лесно и всеки повод незабравим.

Предлагаме букети със сезонни цветя, подаръчни кошници с вино, кутии и аранжировки с цветя по поръчка, професионално вертикално, хоризонтално и покривно озеленяване, коледна декорация и украса за сватбени тържества, рожден ден, абитуриентски бал, кръщене, моминско парти, 8-ми март, Свети Валентин, Цветница, Коледа, Великден, Гергьовден, 24-ти май и др.
Онлайн магазин за цветя Лилия Ви предлага и напълно безплатна доставка, в рамките на София, с лични куриери, на всяка поръчка от сайта ни над 20 лв. Доставка на цветя за абитуриентските балове и сватби.

Посрещнете всеки празничен повод с уникалните аранжировки, цветя в кутия, вечни рози и букети на Магазини за цветя Лилия. Изготвяме и доставяме подаръчни кошници, цветни декорации, букети и аранжировки, съобразени с желанията, въображението и бюджета на нашите клиенти.
Изпратете букет цветя или поздравителна кошница на именик, рожденик, за юбилей, годеж, кръщене, за екипа в родилния дом или лекуващия Ви лекар.

При нас ще намерите и едни от най-вкусните италиански сладкиши на Flamigni, богат асортимент от австрийски вина, ръчно изработен шоколад, синьо вино, както и други оригинални сладки изкушения. Голямо разнообразие от цветя, букети, аранжировки и саксийни растения за всякакви поводи. Магазини за цветя Лилия предлагат и коледна декорация и украса на частни магазини, витрини и заведения.

Заповядайте на място в някой от магазините ни за да се насладите на винаги свежи рози, орхидеи ванда, фалаенопсис, цимбидиум, дендробиум и др., лилиум, антуриум, аралия, хризантеми, кали, стрелиция, лалета, гербери, нарциси, мускари, петунии, зюмбюл, фрезии, алстромерия и още много други цветя и саксийни растения според сезона.
Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Продукти

Меню